Lezzet ve kalitenin değişmez adresi: GREEN GARDEN

Lezzet ve kalitenin değişmez adresi: GREEN GARDEN
Green Garden Cafe ile Restoran, 2010 yılından beri aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte oluşturacağınız keyifli ortamın adresi. Günün her saati kahvaltı, yemek ve içecek menüsüyle hizmet veren Green Garden'da lezzeti ve kaliteyi bulacaksınız.
BÜTÜN ORGANİZASYONLARINIZDA YANINIZDA

Green Garden Cafe & Restaurant günün her saati kahvaltı, yemek menüsü, içecek menüsü ile lezzet ve sohbetin birleştiği eşsiz deniz manzarası eşliğinde hizmet veriyor. Düğün, nişan, doğum günü gibi toplu organizasyonlarınızda da unutulmaz anlar sunan konforlu bir ortam restoran, güler yüzlü çalışanlarıyla Pınartepe Mahallesi Şamdan Sokak Beykent Büyükçekmece adresinde sizleri bekliyor.
SONSUZ ÖMÜRLÜ İŞLETME

Hizmette kaliteyi hedef aldıklarını belirten Green Garden Cafe & Restoran işletmecisi Mübarek Kahraman, "Kaynakları en verimli şekilde kullanarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden görüp karşılamaya odaklanmış; üstün hizmet ve ürün kalitesiyle güçlü bir marka imajına sahip; topluma, çalışanlarına ve doğaya karşı sorumluluklarını yerine getiren; saygın; birçok konuda öncü; itibarlı; insanlığın refahına ve gelişimine katkıda bulunabilen evrensel ölçülerde, kurumsal, sonsuz ömürlü bir işletme olmak misyonuyla hizmet veriyoruz" dedi.
Green Garden markasını büyütmek ve bu markayı Türkiye'nin önemli işletmelerinde tanınır hale getirmek istediklerinin altını çizen işletmeci Kahraman, "Değişim ve gelişime açık; güvenilir ve sürekli kendini geliştiren; araştırmacı ve yenilikçi, esnek, hızlı ve çevik yapısıyla dengeleri değiştirebilen ve kriterleri belirleyen; müşteri beklenti ve memnuniyetine önem veren; sattığı ürün ve hizmete satış sonrasında da sahip çıkarak sonuna kadar tam destek veren; devamlı ve sağlıklı büyüyerek, araştırma ve maliyet düşürücü projelerle rekabet gücünü sürekli geliştiren;
müşterileri, tedarikçileri, sermaye sahipleri, finansörleri, diğer iş ortakları ve en önemlisi de çalışanları ile bir ekip ruhuyla yüksek katma değer yaratarak bunun adil paylaşımına önem veren; pazarın tüm dünya olduğu bilinciyle hareket eden; uluslararası standartlarda daima aranılan ürün ve hizmet sunmayı kendisine prensip edinmiş; iyi eğitilmiş, tam donanımlı, yetenekli, katılımcı ve üst düzeyde motive olmuş çalışanlara sahip; fark yaratan bir “MARKA” olmak" diyerek vizyonunu ortaya koyuyor.
İnternet üzerinden de rezervasyon yaptırılabilen Green Garden için sosyal ortamda yapılan yorumlardan bazıları şöyle:
- Mekan güzel. Manzarası da ayrı bir güzel. Sessiz, sakin bir yer. Kafa dinlemek için ideal.
ÇOCUKLA DA GİDİLEBİLECEK BİR MEKAN

Eğer Beylikdüzü taraflarındaysanız, gidilebilecek güzel yerlerden biri. Açık büfe kahvaltısı uygun fiyatta. Çardak altında kahvaltı keyfi yapıyorsunuz. Kalabalık bir grup olarak gidip, güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer. Eğer çocukluysanız da rahat edebilirsiniz, çünkü çocuklar için de oyun parkı mevcut.

KAHVALTI ve NARGİLESİ HARİKA

Nargile severlerin keyif alabileceği bir mekan. Özellikle hafta sonu kahvaltılarında ailenizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Deniz manzaralı ve içerisinde çocuk oyun parkı mevcut. Açık büfe kahvaltısı denize karşı çok lezzetli, çeşitli. Büyükçekmece sahilde denenmesi gerekilen bir yer. 
DÜNYA MUTFAĞINI DA BULABİLİYORSUNUZ

Kahvaltı, fastfood, öğle ve akşam yemeği gibi farklı yemek tercihleri için geniş seçenekler sunan ferah bir mekan var. Avrupa yakasının kalbi olan Beylikdüzü Beykent'te hizmet sunan Green Garden, dünya mutfaklarından seçilmiş lezzetleri, farklı tatlara uyarladığı zengin menüsü, profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, cazip fiyat alternatifleri, sıcak atmosferi ve modern konumu ile müşteri memnuniyetini esas alarak yola devam ediyor. Usta ellerden çıkan özel tatları, kendi yorumuyla sunarak, sadece damaklara değil gözlere de hitap eden Green Garden, huzurlu ve keyifli bir atmosferde vakit geçirebileceğiniz harika bir gün vaat ediyor.

Farklı bir soluk getirdiği hizmet anlayışını, sohbetlerinizi düşünerek seçtiği kaliteli ve neşeli müziklerle süsleyerek zamanınızı dolu dolu yaşamaya ve iftar vaktinin getirdiği o huzurlu keyfi paylaşmaya davet ediyor
MENEMENİ ÇOK GÜZEL

Yaz aylarında ayrı keyifli olan bu mekan kahvaltı için de ideal yerlerden bölgedeki. Kışın gidildiğinde kapalı alanda önlerdeki masalardan birine oturabilirseniz manzaraya karşı kahvaltı yapma keyfi buluyorsunuz. Serpme kahvaltı vardı ve masamızda gayet dolu dolu olmuştu. Bir de menemeni çok güzeldi. 

TANITIM HABER: SALİH MERT


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum