Madencilerin isimleri belli oldu

Madencilerin isimleri belli oldu
Ermenek'te maden ocağını su basması sonucu mahsur kalan işçilerin isimleri belli oldu.
 Karaman'da bir kömür ocağında madeni su basması sonucu mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları sürüyor. Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde Has Şekerler Madencilik şirketine ait kömür ocağında işçiler dün sabah vardiyasındayken, 350 metrelik bölümde galeriye bir anda su dolmaya başladı. 16 işçi havalandırma ve diğer galerileri kullanarak kendi çabalarıyla kurtuldu. 18 işçi ise arada kaldı. TTK'ya ait kurtarma ekipleriyle, AFAD ekibi bölgede çalışmalara başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 'Ahtapot' adlı su tahliye cihazını gönderdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, işletmede yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Sabaha karşı madendeki su seviyesi düşmeye başladı.

Ermenek'te maden ocağını su basması sonucu mahsur kalan işçilerin isimleri belli oldu. Madende mahsur kalan 18 işçinin isimleri şöyle: "Osman Çoksöyler, Hüsnü Çolak, Ali Haznedar, Kerim Haznedar, Mehmet Tokat, Hüseyin Çolak, İsa Gözbaşı, Bahri Üzer, Kamil Yaman, Tezcan Gökçe, Uğur İlhan, Hüseyin Gültekin, İsmail Gürses, Mehmet Baha, Mehmet Özcan, Hasan Tuncer, Recep Çiloğlu , Ömer Cansu." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.