Meslekten atılan öğretmen intihar etti!

Meslekten atılan öğretmen intihar etti!
FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra meslekten ihraç edilen Mustafa Güneyler İntihar ederek yaşamına son verdi.
 Elektik ve elektronik öğretmenliği yaparken 'FETÖ' soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra meslekten ihraç edilen Mustafa Güneyler (50) intihar etti.
Güneyler, darbe girişimi sonrası başlatılan ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra 2 Eylül Cuma gecesi yayımlanan 672 sayılı KHK ile meslekten ihraç edildi. Güneyler, ihraç edilmesi üzerine bunalıma girerek evinde intihar etti.

Osmaneli İlçesi Cami Kebir Mahallesi Beşevler Sokak'ta oturan ve bekar olan Mustafa Güneyler'den geçen cuma gününden bu yana haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.
Kapısı çilingirle açılan evde Mustafa Güneyler'in cesediyle karşılaşıldı. İntihar ettiği belirtilen Mustafa Güneyler'in bir süre önce “FETÖ/PYD” soruşturması kapsamında açığa alındığı ve ardından da meslekten ihraç edildiği belirlendi.

Geride yakınları için bıraktığı notta vasiyetini yazdığı belirtilen Güneyler'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.