METROBÜSE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR

METROBÜSE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR
Beylikdüzü’nde metrobüse ulaşım kolaylığı sağlamak amacı ile hizmete giren indirimli yeni 4 otobüs hattı, ilçe halkının yaşadığı ulaşım sıkıntılarını geride bırakacak.

Beylikdüzü’nde vatandaşları metrobüse ulaştıracak dikey otobüs hatları seferlerine başladı.
İlçede yapılan ulaşım çalışmalarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Metrobüs projesi ile ulaşımda büyük rahatlık yaşayan vatandaşlar, şimdi de ilçe içerisinden metrobüse kolaylıkla ulaşabilecekleri otobüs hatlarına kavuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un Beylikdüzü’nde oluşturduğu ulaşım mastır planı ile BM1- BM2- BM3 ve BM4 kodlu otobüsler, indirimli bir şekilde seferlerine başlayarak, Beylikdüzü halkına hizmet etmeye başladı. BM1 Kavaklı Merkez’den sahil yolu ile Mermerciler Sitesi istikametinden, BM2 Kavaklı merkezden başlayıp Adnan Kahveci Mahallesi istikametine, BM3 Dereağzı Mahallesi’nden, BM4 kodlu otobüs de İhlas Mahallesi’nden Beylikdüzü Metrobüs duraklarına seferler düzenliyor. Seferler sabah ve akşam saatlerinde yoğun, gün içinde ise seyrek olarak gerçekleşecek. Vatandaşlar ulaşmak istedikleri güzergâhlara ve otobüs kalkış saatlerine beylikduzu.bel tr ve ibb.gov.tr adresinden ulaşabilecekler.
Beylikdüzü İçi Ulaşım Sorunu Kalmayacak
İlçe içerisindeki ulaşıma büyük katkıda bulunacak olan bu seferler sayesinde vatandaşlar ayrıca, Beylikdüzü sahili, belediye, kaymakamlık, Gürpınar’a yeni gelen devlet hastanesi poliklinikleri ve sanayi siteleri gibi önemli noktalara da rahatlıkla ulaşabilecekler.
 Başkan Uzun’dan Emeği Geçen Herkese Teşekkür…
İETT Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen yeni hatlar ile Beylikdüzü’nde ulaşım konusunda yakın bir zamanda sorunların sona ereceğine değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapılan çalışmaların güzel sonuçlarını almaya başladıklarını dile getirdi. Ana ulaşımın metrobüs, iç ulaşımı ise yapılan mastır planı ile iç hatlarla çözüme kavuşacağını ifade eden Başkan Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.