Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı

Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı
CHP eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu anma töreninde konuşan partilileri ve yakınları, Aslanoğlu’nun herkese yardım elini uzatan çok özel biri olduğuna vurgu yaparak; “O’nu çok özlüyoruz” ifadesini kullandılar.
62 yaşında hayata gözlerini yuman CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu vefatının 3. yıldönümünde Büyükçekmece Yeni Mezarlıktaki kabri başında dualarla anıldı.

 Sevenleri Aslanoğlu’nu unutmadı

 Aslanoğlu’nu anma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, CHP eski milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Rıdvan Budak, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı ve eski Malatya Spor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Aslanoğlu’nun ailesi katıldı.

 “O çok özel biriydi”

 Anma töreninde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat; “O sadece CHP’lilerin değil herkesin milletvekiliydi. Bütün Malatyalıların milletvekiliydi. Malatya’da kime sorarsanız sorun bir tane milletvekilimiz var o da Ferit Mevlüt Aslanoğlu derlerdi. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı. Bütün insanların sevdiği saydığı biriydi. Bu yüzden Mevlüt Aslanoğlu bütün Türkiye’ye ait olan sadece bir partinin değil herkesin her kesimin milletvekili olmaya başarabilmişti. Yüreğini herkese açabilen çok ender ve çok özel biriydi” diye konuştu.

 “Örnek bir insandı”

 CHP eski milletvekili Aslanoğlu’nun yakın arkadaşı olan Süleyman Çelebi; “O’nu çok özlüyoruz. Gittiğimiz her yerde, her platformda insanlar Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu anlatıyor. Yaşamını insanlara hizmet etmeye adamış, örnek bir insandı. Aslanoğlu’nun elinin dokunmadığı insan yok denecek kadar azdır. Yüreğini herkesle paylaşan çok farklı bir insandı.

 “Öğrenecek çok şeyimiz vardı”

 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “O çok iyi bir insandı. Dostumuz, ağabeyimiz, büyüğümüzdü. Bize çok hakkı geçti. İyi günde kötü günde hep yanımızda oldu bizi hiç yalnız bırakmadı. Ondan öğrenecek daha çok şeyimiz vardı ama ne yazık ki ömrü buna yetmedi. Hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad, torağı bol olsun.”

Konuşmaların ardından Mevlüt Aslanoğlu için Kur’an-ı Kerim okutuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.