MHP SOKAĞA İNDİ

MHP SOKAĞA İNDİ
Silivri’de, MHP İlçe Teşkilatı, Kadın ve Ülkü Ocakları ile birlikte sokağa inerek halkı sentetik uyuşturucu bonzai tehlikesine karşı uyardı.
 Ölümlere neden olan, dünyada en zararlı maddeler arasına giren sentetik uyuşturucu bonzaiye karşı Silivri’de harekete geçen MHP, Sahil kordon boyunda tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekti. Tüm ilçe teşkilatı ile birlikte sahilde broşür dağıtan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz “Bonzaiye hayır” diyerek, “Ailevi değerlere önem verdiğini öne süren bir partinin iktidarında uyuşturucu bağımlılığı arttı. Gençlerin geleceğini karartan bonzai konusunda yeterli tedbirin alınmadığını düşünüyoruz" dedi.

 

Ortalama her ay 300 kişinin bonzai nedeniyle hayatını kaybettiğine, acil servislere her gece en az bir vakanın geldiğine dikkat çekerek, “Bu asrın tehlikesi, gençliğinizi yaşamadan öldürüyor. Eroinden 100 kat daha zararlı. Tek kullanımda bile beyinde hasar oluşturuyor. Kalp duruyor, körlük, göz kızarması oluyor, felç yapıyor. Fiyatı düştü, kullanımı arttı. Bonzainin zararlarını anlatan 5 bin broşür bastık. Kapıları çalarak, anne, baba ve gençlere bunları dağıttık. Emniyet güçlerinden Gezi Parkı direnişinde gençleri gazlarken gösterdiği çabayı, bonzai ile mücadelede de göstermesini bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.