'Mıknatıs çocuk' şaşırttı! Göğsünde ütü bile taşıyor

'Mıknatıs çocuk' şaşırttı! Göğsünde ütü bile taşıyor
Balıkesir Edremit'te yaşayan 12 yaşındaki Mehmet Kanlı’nın, bazı metal eşyalar vücuduna yapışıyor. Mehmet, göğsünde ütü bile taşıyabiliyor
Mehmet Akif Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Mehmet Kanlı, 3 yıl önce yetenek yarışmasında vücuduna metal eşyalar yapışan bir yarışmacı gördü. Deneme yapan Mehmet Kanlı, aynı özelliğin kendinde de olduğunu anladı.

'BÖYLE BİR ÖZELLİĞİM OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Vücudunun göğüs bölümündeçatal, kaşık, küpe ve hatta ütü taşıyabilen Mehmet Kanlı, "İlk olarak televizyonda gördüm. Ben de deneyip bana da çatal, kaşık, madeni para gibi eşyaların yapıştığını öğrendim. Sonra çeşitli denemeler yaptım. Şu ana kadar öğrendiğim her metalin durmadığı oldu. Bir de çok heyecanlanırsam durmuyor. Nerede, nasıl kullanacağımı bilmesem de böyle bir özelliğim olduğu için çok mutluyum" dedi.


'GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIK'

Oğlunun vücuduna metal eşyalar yapıştırdığını gördüğünde ilk önce çok şaşırdığını söyleyen anne Derya Kanlı ise "Oğlum 9 yaşındayken televizyonda yarışma programında bir yarışmacının üzerine metal eşyalar yapıştırdığını görünce denemek istediğini söyledi. Duyunca önce şaşırdık, sonra ’Tamam’ dedik. Denedi ve başarılı oldu. O zamandan beri de yapıyor. Okul arkadaşları da duydu. Okulda da denemeye başladı. Metal cisimler göğüs kısmına daha çok yapışıyor. Kaşık, çatal, para, küpe tarzı eşyalar yapışıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.