MİLLETİN A..NA KOYANLAR YATALAK HASTANIN FİŞİNİ ÇEKTİ

MİLLETİN A..NA KOYANLAR YATALAK HASTANIN FİŞİNİ ÇEKTİ
Çatalca'da 65 TL'lik faturanın ödeme günü geçti diye BEDAŞ kanser hastası ve omirilik felci olan, elektrikli yatağa bağımlı hastanın elektriğini kesti. Duruma el atan Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, ‘’Bu kadar borç için bu soğuk havada elektrik
Cengiz-Kolin-Limak grubuna ait BEDAŞ'ın ortaklarından Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun gerçekleştirilemeyen ikinci dalgasına ait dinleme kayıtlarında millete ettiği küfürle gündeme gelmişti. Mehmet Cengiz'e, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu ile yaptığı telefon görüşmesinden dolayı yüzlerce kişi tarafından dava açılmıştı.

65 TL'lik fatura nedeniyle elektirikleri kesilen elektrikli yatağa bağlı hastanın imdadına Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan yetişti. Taşdan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada BEDAŞ'ı insafa çağırarak, "Kanserli ve omurilik felçli olan, bu yüzden elektrikli yatağa bağımlı olan bir hastanın 65 TL'lik faturasının ödeme günü geçti diye elektrikletini kesmişler. BEDAŞ'a sordurttum. Başka hiç borcu yokmuş. Büyüklerimizin dikkatine sunulur" gönderisini paylaştı. Taşdan'ın bu çıkışından sonra, olaya tepki gösteren Çatalcalılar BEDAŞ'ın bu şekilde çok sayıda kişiyi mağdur ettiğini ve elektirik kesintilerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Lügatında varmış!
BEDAŞ'ın haksız uygulamaları 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında kayıtlara düşen telefon görüşmelerini de gündeme getirdi. Son 10 yıl içerisinde 100 milyar TL'lik kamu ihalesi alan ve BEDAŞ'ın ortaklarından olan Mehmet Cengiz ses kayıtlarında "Bu milletin a...na koyacağız" ifadesini kullanmıştı. Yaptığı bu küfürden dolayı Cengiz hakkında yüzlerce kişi tazminat davası açmış, AK Parti eski Milletvekili Av. Süleyman Sarıbaş 10 bin TL tazminat kazanmıştı. Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ise halka
küfür etmesini, "İyi birşey değil ama maalesef lügatımızda var" sözleriyle açıklamıştı.

Vatandaş içini döktü
Bu arada Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadan sonra Çatalcalılar adeta isyan etti. Maşallah Karabay isimli vatandaş BEDAŞ'la birlikte vatandaşın mağdur olmaya başladığını belirterek, "Eskiden böyle bir durum yoktu. Faturasını yatırmayı unutan vatandaş çok mağdur ediliyor acımasız adamlar bunlar" yorumunu yaptı. Hasan Karahan isimli vatandaş ise "Milletin a..na koyacağız diyen adamın sahip olduğu CLK Elektirik milletin anasını ağlatıyor. Ayın 15'inde maaşını alan bir memurun elektiriği aynı günü sabahı kesiliyor. İnsaf, vicdan izan kalmamış" feryadında bulundu.


KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.