MİNİK YÜREKLER YAŞLILARI UNUTMADI

MİNİK YÜREKLER YAŞLILARI UNUTMADI
Silivri- Çeltik İlkokulu’nun minik öğrencileri, yaşlıları unutmadı.
Yaşlılar haftası nedeniyle Çeltik Mahallesinde ki yaşlıları okulda misafir eden okul idaresi ve minik öğrenciler, yaşlı büyüklerine çeşitli hediyeler de verdiler. Hayat sizinle daha güzel diyen minik öğrenciler, mahallesinde bulunan yaşlı büyüklerine keyifli bir gün yaşattılar.

 

HAYAT SİZİNLE DAHA GÜZEL

 

Silivri’nin Çeltik İlköğretim Okulu öğrencileri, yaşlıları ağırladı. Okul Yönetimi ve Minik Öğrencilerin hazırladığı programda, yaşlılara çeşitli hediyeler verilirken, öğrenciler büyüklerine şiir de okudu. Minik öğrenciler yaşlılara ödüllü bilmece sorarak, büyüklerine keyifli bir gün yaşattılar. Okul idaresinin hazırladığı sürpriz pastayla yaşlıların haftasını kutlayan Çeltik İlköğretim Okulu öğrencileri, hep bir ağızdan, “ Hayat sizinle daha güzel” diyerek, yaşlı büyüklerine sarıldılar. Okul Müdürü Süleyman Yörük ile Okul Öğretmenleri Suhan Evlice, Serpil Gökoğlu, Yasemin Yörük, Zeynep Kamış’ında hazır bulunduğu programda, minik öğrenciler yaşlılarla birlikte keyifli bir gün geçirdiler. 

 

YÖRÜK; ÖNEMLİ OLAN İMKÂNSIZLILAR İÇİNDE İMKAN OLUŞTURABİLMEK

Yaşlılar haftasından öğrencilerle birlikte anlamlı bir organisazyona imza atan Çeltik İlkokulu Müdürü Süleyman Yörük; “ Önemli olan imkânsızlıklar içinde imkânlar oluşturabilmektir” dedi. Okul Öğretmenleri Suhan Evlice, Serpil Gökoğlu, Yasemin Yörük, Zeynep Kamış’ında hazır bulunduğu 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.