Muhtardan görkemli sünnet düğünü

Muhtardan görkemli sünnet düğünü
Büyükçekmece Çakmaklı Mahalle Muhtarı Erkan Eski’nin biricik oğlu Remzi Efe erkekliğe ilk adımını attı. Bölgemizin seçkin mekânlarından Silivri Mega Düğün Sarayı'nda gerçekleşen sünnet düğününe siyaset, iş dünyası, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinden
Son derece renkli geçen düğünde oğullarının ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Şengül ve Erkan Eski çiftinin oldukça neşeli oldukları gözlerinden okunuyordu. Düğünün yapıldığı Silivri Mega saray salonunu tıka basa doldurun davetlileri kapıda karşılayan ve misafirler ile tek tek ilgilenenen baba Erkan ve anne Şengül Eski çiftine torunlarının ilk mürüvvetini gören dede Remzi ve babaanne Nebahat Eski de eşlik ettiler.

Şengül ve Erkan Eski çiftinin dansı ile başlayan tören, daha sonra erkekliğe adım atan Remzi Efe’nin salona Mehter Marşı eşliğinde taht üzerinde getirilmesi ile devam etti. Alkışlar eşliğinde salona gelen Remzi Efe’nin Türk bayrağına sarılı pastası kesildi. Baba Erkan Eski ve anne Şengül Eski kesilen pastanın ilk dilimini bir birlerine ve çocuklarına ikram ettiler.

Çılgın Sedat coşturdu

Düğün programına katılan yüzlerce kişi, Çılgın Sedat’ın söylediği bir birinden güzel türküleriyle coşarken, erkekliğe ilk adımını atan Remzi Efe ise kız kardeşi Ece Su ve arkadaşlarıyla birlikte eğlendiler.
Oyun havalarıyla coşarak halaylar eşliğinde pisti dolduran davetlilere Şengül, Erkan Eski çifti ve babaanne Nebahat ile dede Remzi eski de eşlik ettiler. Düğüne katılan konuklar pisti hiç boş bırakmadılar ve unutulmaz bir gece yaşadılar. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Çocuklarını sünnet ettirmenin mutluluğu gözlerinden okunan Şengül- Erkan Eski çifti, "Oğlumuzun ilk mürüvvetini yaşadık darısı düğününe bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler. Eski, ailesinin bu mutluluğunu mazeretleri nedeniyle törene katılamayan ve gönderdikleri kutlama telgrafı ve çelenklerle paylaşanlar da vardı. Bunların arasında il dışında bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de gönderdiği çelenk ve kutlama telgrafı ile ailenin mutluluğunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum