Negatif Enerjilerden Arınmak İçin

Negatif Enerjilerden Arınmak İçin
Gün içerisinde birçok olumsuzluklar oluyor, canınız sıkılıyor. Eve geldiğinizde bunları üzerinizden atmak aslında çok kolay. Nasıl mı?
Ayaklarınızı Elma Sirkeli Suda Bekleterek Negatif Enerjilerden Arınabilirsiniz
15 dakika yalnız kalacağınız bir odaya çekilip hafif bir müzik koyuyor, dilerseniz mum ve tütsü yakıyorsunuz. Bu odaya ”arınma odası” da diyebilirsiniz.
Bu odaya götürmek üzere su ısıtıp bir leğene dolduruyorsunuz  ve içine üç çorba kaşığı elma sirkesi (dilerseniz bir çorba kaşığı deniz tuzu da ekleyebilirsiniz) ilave ediyorsunuz.
Arınma odasında rahatça bir koltuğa oturup ayaklarınızı leğene sokuyorsunuz. Üç kez burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefes veriyorsunuz.
Ardından ayaklarınız leğendeyken şu sözleri üç kere tekrarlıyorsunuz:
“Bugün canımı sıkan, beni üzen tüm olay ve kişilerle olan enerjimi bağımı kesiyorum, kesiyorum, kesiyorum. Almamız gereken dersleri aldık artık ben de özgürüm onlar da özgür. Yoluma kolaylıkla devam ediyorum. Ve öyle de oldu”
Biraz gözlerinizi kapatıp sessizce bu kendinize ayırdığınız vaktin tadını çıkarıyorsunuz. 15 dakika sonra ya da kendinizi hazır hissettiğinizde ayaklarınızı kurulayıp lavanta yağıyla güzelce masaj yapıp  ”arınma odasından” çıkıyorsunuz.
İçinizin ferahladığını ve enerjiyle dolduğunuzu fark edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.