Nikahta 'çok çalışma' sözü aldı

Nikahta 'çok çalışma' sözü aldı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye personelleri Yılmaz Ayyıldız ile Jülide Dermenci’nin nikâhlarını kıydı.

Katılım çok yoğun oldu

 Güzelce Hukukçular Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğün törenine CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanı Ahmet Ceylani Tuğrul, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Başkan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, genç çiftin mesai arkadaşları ve yakınlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli grubu katıldı.

 “Sevgi ve saygıyı cömertçe kullanın”

 Yılmaz Ayyıldız ve Jülide Dermenci’nin nikâhlarını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kıyarken genç çiftin nikâh şahitliklerini CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi ve Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanı Ahmet Ceylani Tuğrul yaptı. Nikâh akdinin gerçekleşmesinin ardından konuşan belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mesai arkadaşlarının nikâhını kıymış olmaktan heyecan duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Çocuklar bugünden itibaren yeni bir hayata birlikte başlıyorsunuz. Yüreğinizdeki sevgiyi ve birbirinize karşı olan saygıyı cömertçe kullanmaya devam ediniz.

Hayatının her aşamasında birbirinize destek olun. Unutmayalım ki Türk milletinin mayasını sağlam aile birlikleri oluşturur. Sizin de bu birliğe yeni bir halka oluşturacağınıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde ömür boyu mutluluklar diliyorum.”

Akif Hamza Çebi ve Ahmet Ceylani Tuğrul’da genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.