Oğlunu Öldüren Baba, Cinayeti 1 Hafta Sonra İhbar Etti

Oğlunu Öldüren Baba, Cinayeti 1 Hafta Sonra İhbar Etti
Küçükçekmece'de Enver A. adlı kişi, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 26 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra Batman'a kaçtı.
Küçükçekmece'de Enver A. adlı kişi, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 26 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra Batman'a kaçtı. Bir hafta geçtikten sonra emniyete ihbarda bulunan A., cinayeti söyleyince oğlunun cesedi bulundu.

Batman'da dün 155 Polis İmdat hattını arayan Enver A., “Oğlumu öldürdüm. Teslim olmak istiyorum.” diyerek kendini ihbar etti. Polisin ardından İstanbul’da ikamet ettiği ev sahibini arayan A., oğlunu öldürdüğünü ve cesedin evde olduğunu söyledi.

Ev sahibi bu konuşmanın üzerine durumu polise bildirdi. Yapılan ihbarın ardından Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olay yerine gitti. Ekipler, etrafa yayılan koku nedeniyle zor durulan eve çilingir yardımıyla girdi.

Polis, çürümeye başlayan market işçisi 26 yaşındaki Doğan A.'nın cesediyle karşılaştı. Doğan'nın cesedi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kendini ihbar eden Enver A.'yı teslim almak için ise İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nden bir ekibin Batman'a gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.