On yaşında hayata veda etti

On yaşında hayata veda etti
İş adamı ve MHP Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aslan'ın yeğeni Hilal Doğan, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hilal Doğan heniz 10 yaşındaydı.
Avcılar Denizköşler İlköğretim Okulu'nda eğitim gören, 10 yaşındaki Hilal Doğan okulda olduğu sırada aniden kalp krizi geçirdi. MHP Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aslan'ın yeğeni Hilal Doğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siyasi camiadan cenazeye akın

Genç yaşta hayatını kaybeden Hilal Doğan'ın ölüm haberi ile birlikte Doğan, ve Aslan ailelerinin yanı sıra okul arkadaşları ve öğretmenleri de yasa boğuldu. Avcılar Denizköşker Camiinde, öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazına, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Emin, MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammetnur Kutun ve ilçe yöneticileri, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Meclis Üyeleri, CHP Avcılar İlçe Başkanı Av. Yüksel Can ve yönetim kurulu üyeleri, CHP'li Avcılar Meclis Üyeleri, çok sayıda eğitimci ile vatandaşlar katıldı.  

Baygınglık geçirdiler
Kılınan cenaze namazı sonrası cami avlusunda taziyeleri kabul eden Doğan ve Aslan aileleri ayakta zor dururken, durumun vehametine dayanamayan birkaç kişi baygınlık geçirdi. Omuzlarda taşınarak Kıraç Mezarlığı'na getirilen Hilal Doğan'ın cenazesi  dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum