ORMANSIZ VATAN YURT DEĞİLDİR

ORMANSIZ VATAN YURT DEĞİLDİR
Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yeşili, doğayı, ağaçları korumak amaçlı program kapsamında Mevlana İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ile Fevzi Danış İlköğretim Okulu öğrencileri ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Esenyurt Abdullah Gül parkında gerçekleşen ağaç dikimine katılan 80 öğrenci 22 büyük ağaç dikerek keyifli anlar yaşadı. Öğrencilere burada yeşili, doğayı, çevreyi sevdirmek ve ağaçları korumak için düzenlenen etkinlik öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe katılan öğrencilerin kendilerinin hazırladıkları orman ve ağaç konulu dövizleri dikkat çekti.

Minik ellerin ağaç dikimi sırasında ilk kez ağaç dikmenin heyecanını ve mutluluğu yaşayan öğrenciler etkinliğin keyfini yaşadılar. Öğrenciler ile birlikte katılan öğretmeleri bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını çocukların ağaç dikmek için kendilerinden talepte bulunmaları üzerine Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğüne başvuru yaptıklarını söylediler. Bu programı düzenleyerek çocuklarında çok mutlu olduklarını ve doğayı çevreyi daha iyi öğrendiklerini dile getirdiler. Öğretmenler Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Etkinlik kapsamında doğa ve ağaç sevgisi çalışmaları planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.