Otlatıcı’nın acı günü!

Otlatıcı’nın acı günü!
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı’nın annesi Gülseren Otlatıcı(81) dün sabah saatlerinde hayata veda ederken ikindi namazı sonrasında Çatalca Ferhatpaşa Camiinde kılınan cenaze namazında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Çatalca Be

Uzun zamandır tedavi gören Gülseren Otlatıcı geçtiğimiz hafta hastaneden eve getirilmiş ve dün sabah 07.30’da hayata veda ederek tüm akraba ve aile dostlarını üzüntüye boğdu. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı sabah saatlerinden itibaren Çatalca’daki annesinin evinde taziyeleri kabul etti. Yüzlerce insanın başsağlığına geldiği evde cenaze saatine kadar Kuran- Kerim okundu.

Ferhatpaşa Camiinde kılınan cenaze namazına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çevre ilçe belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, CHP ve diğer siyasi parti ilçe başkanları, İYGAD Başkanı Mehmet Mert ve ile çok sayıda siyasi kimlik ve yerel basın katılarak Ayhan Otlatıcı ve Otlatıcı ailesinin acısını paylaştı. Gülseren Otlatıcı Kaleiçi Mahallesi Mezarlığına defnedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.