PEYGAMBER EFENDİMİZ İLAHİLERLE ANILDI

PEYGAMBER EFENDİMİZ İLAHİLERLE ANILDI
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tasavvuf Musikisi Konseri’nde ‘Halil Necipoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (SAV) andı.
Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde, Küçükçekmeceli sanatseverlerle buluşan Halil Necipoğlu okuduğu birbirinden güzel ilahilerle gönülleri fethetti.

“TEMEL BAŞKAN’A TEŞEKKÜRLER”

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) yeryüzüne gelişinin 1444. yılını kutlayan Necipoğlu, “Bizim burada hep birlikte Peygamber Efendimiz’i anmamızı sağlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“CAHİLİYE DÖNEMİNDEN ASRI SAADETE…”

Necipoğlu sözlerine, “Aziz peygamberimiz o kutlu mesajlarını aktarmadan önce, cahiliye dönemi yaşanıyordu. O dönemin insanları mutsuz, umutsuzdu. Cahiliye döneminde babalar kendi çocuklarını kendi elleriyle toprağa gömüyorlardı. Peygamber Efendimiz böyle bir dönemden insanları Asr-ı Saadet dönemine getirdi” diyerek devam etti. Birbirinden güzel ilahileri eşsiz yorumuyla Küçükçekmeceliler için icra eden Necipoğlu, katılımcıları manevi bir yolculuğa çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.