Reşat Bilmez Sağlığına kavuşuyor…

Reşat Bilmez Sağlığına kavuşuyor…
Bilmez, Arkadaşının ölümünü Bilmiyor!Büyükçekmece Belediyesi'nin personeli baş şoför Seyfettin Öpçin, görevi başındayken kar tuzlama aracıyla geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti.

Yanında bulunan arkadaşı Reşat Bilmez ise yaralı olarak kurtulmuştu. Şimdi Büyükçekmece de özel bir hastane de tedavisi devam eden Reşat Bilmez’in ise mesai arkadaşının ölümünden haberi yok.

Geçirmiş olduğu kaza dolayısı ile kaburgaların da kırıklar ve vücudunun bazı bölgelerinde sıyrıklar oluşan Reşat Bilmez, hastane de görmüş olduğu tedavisi devam ediyor. Kısa bir zaman içerisin de taburcu olacak olan Bilmez’e ise  arkadaşının o kazada hayatını kaybettiğini ailesi ve yakınları söylememişler.

Görmüş olduğu tedavi sonucu sağlık durumu iyiye giden Reşat Bilmez’i ailesi bir an olsun yalnız bırakmıyor.Freni boşalan kar küreme aracı ile yaşanan  kazada arkadaşını kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Reşat Bilmeze arkadaşının hayatını kaybettiğini bildirmeyen Bilmez ailesi ise her gün hastaneyi ziyaret akınına çeviren ve sürekli kendileri ve Reşat Bilmez ile çok yakinen ilgilenen Belediye başkanı Hasan Akgün başta olmak üzere tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür ediyorlar.

HABER: SALİH MERT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.