Sahne özel çocukların

Sahne özel çocukların
Küçükçekmece Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen Engelliler Haftası etkinliği özel çocukların coşku ve heyecanına sahne oldu
Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Bektaş Davutoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleriyle birlikte özel çocuklar katıldı. Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya engelli çocukların ebeveyn ve öğretmenlerinin emeğinin paha biçilemez olduğuna dikkat çekerek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sırada bekleyen çocuk yok

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı da Küçükçekmece’de özel çocuklar kategorisinde sırada bekleyen öğrenci olmadığını söyleyerek, bu anlamda eğitim ihtiyacının karşılandığını ifade etti. Programda engelli öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladığı tiyatro ve dans gösterisi, halk oyunları, ritim konseri ilgiyle izlendi. Öğrencilerin sahnelediği gösteriler, izleyenlere zaman zaman duygusal anlar da yaşattı. Özel sporcular kategorisinde dereceye giren Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.