Sarıgül’e niyet, Akgün’e kısmet nikah!

Sarıgül’e niyet, Akgün’e kısmet nikah!
Bu günlerde yeniden CHP üyesi olmak için Türkiye gündeminde yer tutan Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül nikah kıymak için bugün Kumburgaz'da olacaktı.

Ne yazık ki CHP Genel Merkezi’nde aynı saatte gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında kendisi ile ilgili kritik CHP’ye yeniden üye yapılıp yapılmaması kararından dolayı Sarıgül Kumburgaz’a gelemedi.

Kumburgaz Artemis Otel'de bugün (3 Kasım 2013 Pazar) saat 16.00'da gerçekleşen, Celaliye - Kamiloba'nın son belediye başkanı Rıdvan Yavuzbilge'nin kızı Handan ve Ergün Demiray'ın nikahını kıymak için Sarıgül yerine yardımcısı Tayfun Kayaoğlu’nu görevlendirdi.

Tayfun Kayaoğlu nikahı kıymak için krüsüye davet edildiğinde önce şahitler; Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Velittin Küçük ve MHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı İsmail İp’yi kürsüye davet etti. Ardından Sarıgül’ün nikaha katılamama maazeretini dile getiren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Kayaoğlu nikahın kıyıldığı adresin Büyükçekmece’de olduğundan dolayı nikah kıymak için cübbesini Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e verdi.  Böylece daha önce Mustafa Sarıgül’ün kıyacağı açıklanan nikahı Hasan Akgün kıymış oldu.

Çiftin evlilik cüzdanını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gelin hanıma verirken, genç gelin ve damat adayları; Handan Yavuzbilge ile Ergün Demiray'ın anne babaları; Türkan - Rıdvan Yavuzbilge ve Melahat - Bekir Demiray ise tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Kumburgaz Artemis Otel’in Maramara Salon’u nu tıka basa dolduran davetliler arasında bölgemiz siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.