SOĞUK HAVA ŞARTLARINDA SICACIK BİR MOLA

SOĞUK HAVA ŞARTLARINDA SICACIK BİR MOLA
Avcılar Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü çalışmalarına, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde bir yenisini daha ekledi.
Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk kış şartlarında yollara düşenlerin içini ısıttı. Avcılar metrobüs durağında bekleyen ekipler, yolculuk yapan Avcılarlı vatandaşlar için sıcak salep ikramında bulundu. 

SICAK SALEP YÜREKLERİ ISITTI

Soğuk hava şartları ve yoğun yağan kar yağışına, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ikram ettiği salepler ile sıcak bir mola veren Avcılarlı vatandaşlar, Başkan Toprak’a teşekkürlerini iletti. Zorlu soğuk hava şartlarında insanların içini ısıtan uygulama ise Avcılarlı vatandaşlardan tam not aldı. 
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “Ekiplerimiz bugün metrobüs durağında sıcak salep ikramı ile soğuk kış gününde yollarda olanların yanında. Kar, kış ve soğuğa, salep ikramı ile sıcacık bir mola veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.