Süleymanoğlu’nun mutlu günü

Süleymanoğlu’nun mutlu günü
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nun kızı Fulya Süleymanoğlu ve Osman Altındağ’ın nişan töreni Kaya Ramada Otelde gerçekleşti.
Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı nişan törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte katıldı.
Kaya Ramada Otel’de düzenlenen Fulya ve Osman çiftinin nişan töreni, uluslararası ezbere Kuran-ı Kerim okumada birinci olan hafız Salman Okumuş ’un okuduğu dualar ve hadisler ile başladı. Salman Okumuş ‘un okuduğu dualar ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ile birliktegenç çiftin nişan yüzüklerini taktı.
Fulya Süleymanoğlu ve Osman Altındağ çiftinin oldukça mutlu olduğunu gören Başkan Kadıoğlu, “Çocuklarımızaömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. Bugün yeni bir ailenin çatısını hep birlikte oluşturduk. Allah bu gençlere sonuna kadar mutlu ve hayırlı bir yaşam nasip etsin” dedi. 
Nişan yüzüğü takma töreni ve pasta kesimi ardından, tasavvuf müziğinin usta sesi Abdurrahman Önül sahne alarak okuduğu ilahileri ile katılan konukları manevi bir huzura götürdü.

Gecede Abdurrahman Önül’ün ilahi yorumları eşliğinde semazenlerde sahne aldı.
Fulya ve Osman çiftinin nişan törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Birim müdürleri, İş adamları, Mahalle muhtarları, Süleymanoğlu ve Altındağı ailelerinin çok sayıda yakını katıldı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.