Tedavi gördüğü hastanede evlenen Yavuz Uygur'dan acı haber

Tedavi gördüğü hastanede evlenen Yavuz Uygur'dan acı haber
Lösemi hastası Yavuz Uygur hayatını kaybetti. Acı haberi Uygur'un nikahını hastane odasında kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık duyurdu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçtiğimiz günlerde hastane odasında nikahını kıydığı Lösemi hastası Yavuz Uygur'un hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Çalık, acı haberi "Çok üzgünüm. Geçtiğimiz günlerde hastanede nikahlarını kıydığım, eşine büyük bir aşkla bağlı olan Yavuz Uygur’u maalesef kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, başta eşi olmak üzere ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum." mesajıyla paylaştı.

Lösemi hastası Yavuz Uygur (41), nisan ayı başında nişanlısı Nilgün Savaş (38) ile tedavi gördüğü hasta yatağında dünya evine girmişti. Çift, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın kıymıştı.

Geçen yıl temmuz ayında lösemi teşhisi ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde toplamda 5 kür tedavi gören Yavuz Uygur, olduğu nakil sonrası 27 Şubat’tan bu yana yatarak tedavi görüyordu.

Uygur bir yandan haftaya yapılacak yeni ilik nakli için hazırlanıyordu. Nişanlısı Nilgün Savaş ile eylül ayında evlenmeyi planlarken mayıs ayına nikah günü almaya karar veren Yavuz ve Nilgün çifti, tüm dünyanın ve Türkiye‘nin içinde bulunduğu korona salgınından dolayı evlilik planlarını öne alınca nikahı da hastane odasında gerçekleştirmişlerdi.

‘Hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu beraberliğe’ diye söz vererek evlilik yemini eden çift, cüzdanlarını Beylikdüzü Belediye Başkanının elinden almıştı.

Nikahı kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Benim için özel bir nikah olacak. Şahitlerimizi içeri tek tek alacağız. Sizlerden birkaç ricam olacak. Ömür boyu mutlu olmanızı istiyorum. Ayağa kalkmanı istiyorum. Sizleri karı koca ilan ediyorum. Hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güzel evlatlar da yetiştireceğinize inanıyorum. Aile cüzdanınızı her ikinize vermek istiyorum. Mücadele etmeye devam, pes etmek yok. Makamımda sizleri bekleyeceğim” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.