Tırın altında kaldı..

Tırın altında kaldı..
Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Bulvarı Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmekte olan Nevin Kocaman (65) ve yanındaki beş yaşında olduğu öğrenilen çocuk, ÇETAŞ firmasına ait bir hafriyat kamyonunun altında kaldı.

 
Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı civarında karşıdan karşıya geçmekte olan Nevin Kocaman ve beraberindeki küçük çocuk, dün saat 17:30 sularında ağır tonajlı bir hafriyat kamyonunun altında kaldı.

Kamyon sürücüsü kaza sonrası araçtan inmezken, olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hummalı bir çalışma içerisine girdi. Uzun süren kurtarma çalışmasının ardından Beylikdüzü Kolan Hastanesi'ne sevk edilen yaralı Nevin Kocaman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Yaralı çocuğun sevki ise Büyükçekmece Kolan Hastanesi'ne yapıldı.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan'ın annesi olan Nevin Kocaman'ın cenazesi, yarın öğle namazını müteakip Fatih Sultan Mehmet Camiisinde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.


Kazaya tepki gösteren bazı vatandaşlar, ağır tonajlı araçların ilçe içerisinde gündüz saatlerinde seyretmesinin neden önlenmediğini sorgulaması dikkat çekerken, bir vatandaş zabıta ekiplerine hitaben, "Ey belediye, bu kadın ölürse siz de vebal altındasınız. Gerekli önlemleri almıyor, sırf para kazansınlar diye inşaat firmalarına göz yumuyorsunuz. Bu saatte, bu kamyonların burda ne işi var, neden engellemiyorsunuz" eleştirisinde bulundu.

Gerek hafriyat kamyonları gerekse diğer ağır tonajlı tır ve benzeri araçların zaten yetersiz olan ilçe trafiğinde gündüz vakitleri de seyretmesi ciddi tehlikeler doğururken, yetkililerin bu duruma neden el koymadığı ise anlaşılamıyor.

KAYNAK:YEREL KULİS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum