Türkyılmaz,bonzai ile savaşacak

Türkyılmaz,bonzai ile savaşacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Silivri gençliğinin bir afet haline gelen sentetik uyuşturucu bonzaiden kurtarılması için yetkilileri harekete geçirmeye çağırdı.

 Şenol Türkyılmaz;  “2011’de ülkemize giren ve ucuz olduğu için hızla yayılan sentetik uyuşturucu kullanımındaki artış hızı olayın vahametini gözler önüne seriyor. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak Kadın Kollarımızın başlattığı kampanya ile ilçemiz gençlerinin bilinçlenmesi amacı ile duraklarımıza ve panolara afişler asarak durumun vahametini paylaşıyoruz. Ayrıca yine ilçemiz Kadın Kolları akşamları ilçe sahilinde el broşürleri de dağıtarak hem geçlerimizin hem de ailelerin bilinçlenmesi için çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

 

Ayrıca bonzai ile ilgili gelişmeleri endişe ile karşıladıklarını söyleyen MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, ilçemizde bonzainin hızlı artışının gerekçesinin sosyal donatı alanlarının hızla azalması ve bunun sonucu olarak artan betonlaşma olduğuna dikkat çekti.

 

 “ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKEDE”

Bonzainin bu kadar yaygınlaşmasının sebebinin ucuz ve daha kolay temin edilebilmesi olduğuna dikkat çeken MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, daha sonra şunları söyledi: “Bugün gözlerimizden sakındığımız çocuklarımızı, her sabah bıraktığımız okulların çevresi bu zehrin ticarethane merkezi olmuş. Yine ilçemizin ilgiye muhtaç bazı mahalleleri kötü niyetli kişi ve kişiler tarafından uyuşturucu merkezi haline getirilmeye çalışılmaktadır. Bu hususta yetkililer tarafından ivedilikle önlem alınması gerektiği kanaatindeyiz. Bonzaiden kaynaklı ölümlere semtimizde gencecik fidanlar solmakta. Bu da göstermektedir ki, zehir kapımıza kadar geldi. İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olan Silivri’de zehrin bu derece yaygınlaşması, bahsi geçen yetkililerin uyuşturucu ile mücadelede düştükleri aczi göstermektedir.

 

“ÖLÜM SAÇAN UYUŞTURUCUNUN ÖNÜ KESİLMELİ”

 

Son olarak; yetkililerden ölüm saçan bu sentetik uyuşturucunun kolay bir şekilde temin edilmesinin önünü kesmesini ve geleceğimiz olan gençlerimizi ise bu illetten hep birlikte kurtarma kararlılığı gösterilmesini temenni ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak başta Bonzai olmak üzere uyuşturucu maddelerinden gençlerimizi uzak tutmak için her platformda çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.