Ünlü toprağa verildi

Ünlü toprağa verildi
Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Emek-İş Sendikası Genel Başkanı Muzaffer Ünlü, dün Esenyurt’ta düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
 
Ölümüyle sevenlerine büyük bir üzüntü yaşatan Emek-İş Sendikası Genel Başkanı Muzaffer Ünlü, dün düzenlenen cenaze töreninin ardından Esenyurt Gülbahçe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hayatının büyük bölümü sendikal mücadeleyle geçen Muzaffer Ünlü’yü, son yolculuğunda sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına iş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanıdık isim katıldı. 60 yaşında aramızdan ayrılan Muzaffer Ünlü’yü son yolculuğunda yalnız bırakmayanlar arasında CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Mehmet Uzunol, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri Ziyattin Korkmaz, Mürşit Işık, Osman Savaş ve Munzur Meter, Serhat Boyları Derneği Başkanı Muharrem Yıldız, Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ ve yönetim kurulu üyeleri, Dersimliler Derneği Başkanı Hüseyin Kalanç, Göle Derneği Başkanı Bülent Sarıtaç ve yönetim kurulu üyesi Sayim Korkmaz, ESDER Başkanı Yaşar Gül, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım, Zeki Çapan, Taner Uluğ, Remzi Yeni, Ertekin Baysan, Erdal Dönmez ve Engin Sarıkaya da vardı.
 
TOPLUMSAL GELİŞMELERE KAYITSIZ KALMIYORDU
1951 yılı Ardahan-Göle doğumlu olan Muzaffer Ünlü 3 çocuk babasıydı. Uzun yıllar sendikal hareket içinde bulunan Ünlü, 1996 yılında kurduğu Yeni Emek-İş Sendikası’nın Genel Başkanlığını yürütüyordu. Yerel ve ulusal ölçekteki gelişmeleri yakından takip eden Ünlü, sendikacı kimliğine uygun bir şekilde sık sık işçi ve emekçi sınıfının haklarını savunan ve hükümet politikalarını eleştiren basın açıklamalarıyla öne çıkıyordu.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum