Yangın ihbarına gittiler eve kilitlenen kadını buldular

Yangın ihbarına gittiler eve kilitlenen kadını buldular
AKSARAY’da yangın ihbarına giden polis ve itfaiye ekipleri, evde dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin üzerine kapıyı kilitleyip anahtarı yanında götürdüğünü söyleyen 30 yaşındaki G.I. adlı kadını buldu.
Kapı kilitli olduğu için 3’üncü kattaki evin balkon kapısından içeri giren itfaiye ekipleri, evde yangının olmadığını bacadan aşırı derecede Duman geldiğini belirledi.


 Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde 4 katlı binanın 3’üncü katındaki Kenan K.’ye ait evde meydana geldi. Yangın ihbarı üzerine polis, sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri eve gitti. Ancak ekipler dışarıdan bakıldığında herhangi bir alev ve duman görmedi. Bunun üzerine 3’üncü kata çıkan polis ve itfaiye ekipleri, içeriden duman kokusunun geldiğini saptadı. Kapının zilini çalan ekipler, içeride bir kadının olduğunu belirledi.

Ekipler, kadına kapıyı açmasını söyledi. Ancak isminin G.I. olduğunu belirten kadın, eşinin kapıyı sürekli kilitleyip, anahtarı yanında götürdüğünü, o yüzden kapıyı açamadığını söyledi. Bunun üzerine itfaiye ekipleri, 3’üncü kattaki evin balkonundan içeri girdi. İtfaiye, yangın olmadığını bacadan aşırı dumanın geldiğini belirledi. Ardından itfaiye ve polis, evden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.