Yediği Bitkiden Zehirlenen Çeçen Öldü

Yediği Bitkiden Zehirlenen Çeçen Öldü
Başakşehir'de, Kafkasya'dan gönderilen bir bitkiyi yiyen Çeçen asıllı Kaim Saduev (57) hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Başakşehir 1. Etap'taki bir sitede oturan Kaim Saduev, 23 Şubat'ta eşi Zeynep, çocukları Halid ve Abdullah'la Kafkasya'da doğadan toplanarak tüketilen bir bitkiyi yedikten sonra rahatsızlandı. 

Saduev ailesi rahatsızlandıktan sonra çağırdıkları ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 

Hastanede yapılan kontroller sonucu gıdadan zehirlendiği belirlenen Saduev, yoğun bakıma kaldırılırken, eşi Zeynep ile oğlu Abdullah Saduev, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kaim Saduev ise yapılan müdahalelere rağmen dün sabah hayatını kaybetti.

Kaim Saduev'in 8 yaşındaki oğlu Halid Saduev'in de hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Saduev'in tarımsal amaçlı kullanılan fosfat maddesinden zehirlendiği ihtimali üzerinde durulduğu ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Kaim Saduev'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.