YIKIM SIRASINDA İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

YIKIM SIRASINDA İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Bakırköy Belediyesi’ne ait bir tesiste gerçekleşen yıkım esnasında üzerine demir düşen Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçisi Mustafa Yılmaz(50) hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre olay şu şekilde gerçekleşti: “09.00 civarında yıkım sırasında toz oluşarak çevre kirliliği yaratmaması için tankerle inşaat enkazı üzerinde sulama yapan işçi Mustafa Yılmaz’ın üzerine henüz anlaşılmayan bir nedenle  demir kiriş düştü. Mustafa Yılmaz’ın olay sırasında hayatını kaybettiği anlaşıldı.”

 İŞ KAZASI

 Olay yerine çağrılan Cumhuriyet Savcısı’nın da olayın iş kazası olduğu yönünde tuttuğu raporun ardından Mustafa Yılmaz’ın naaşı Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

 BAŞKAN KERİMOĞLU’NA SÖZLÜ SALDIRI

 Bu arada olayla ilgili bilgi almak için olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na bazı kişilerce(Sosyal tesislerin işletmecisi ve yakınları) sözlü saldırıda bulunuldu. Bu esnada olayın üzüntüsünü yaşayan belediye personeli de bu kişilere tepki gösterdi ve kısa süreli bir arbede yaşandı.

 BAŞKAN KERİMOĞLU: “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

 Kısa süreli arbedenin ardından bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: “Hepimizi derinden sarsan iş kazasında  hayatını kaybeden emekçi arkadaşımızın ailesine ve tüm mesai arkadaşlarına  baş sağlığı diliyorum. Şahsıma yönelik sözlü saldırıda bulunarak provakatif bir eylem gerçekleştiren saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca olayla ilgili ihmal olup olmadığıyla ilgili Belediyemiz ve Savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır.”

MESAİ ARKADAŞLARI FENALAŞTI

Olayın duyulmasının ardından Mustafa Yılmaz’ın mesai arkadaşlarından bazıları fenalaşırken Sedat Çağkır’da hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.