YOL ARKADAŞININ NİKAHINI KIYDI!

YOL ARKADAŞININ NİKAHINI KIYDI!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve “yol arkadaşım” dediği Recep Cebeci’nin Aslı Durmaz ile gerçekleşen nikahını esprili bir ifadeyle kıydı. İmamoğlu’nun, “Heyecanlı bir nikah oldu. Recep kardeşim 7 sene boyu

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, personelinin en mutlu gününde yanındaydı. Gelin Aslı Durmaz ve uzun süreden beri yanında çalışan Recep Cebeci’nin Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde nikahını kıyan Başkan İmamoğlu, samimi konuşmalarıyla da davetlilere keyifli bir nikah günü yaşattı. Çiftin şahitliğini ise Belediye Başkan Danışmanları Nazım Çuhalı, Erhan Bayladı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ulviye Seçkin ve iş adamı Özcan Türkmen yaptı.

 

“Şimdi Ailemiz Daha da Genişledi”

 

Çiftleri tebrik eden ve onlara bir ömür mutluluk dileyen Başkan İmamoğlu, “Recep arkadaşımız ile uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Uzun maratonumuzun her anında kendisinin de büyük emeği var. Şimdi eşiyle birlikte ailemiz daha da genişledi” dedi. İmamoğlu, genç çiftin mutluluklarının takipçisi olacağını belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun, artık daha çok sorumluluklarınız var. Birbirinizi sevin ve sayın ama birbirinizin sevdiklerine de bir o kadar değer verin” diye konuştu. Sahneye eşi Dilek İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nu davet eden Başkan İmamoğlu, çifti bir kez daha tebrik ederek aile olmanın önemine değindi ve nikah defterini geline babasının vermesini rica etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.