YÜREKLER EYMEN İÇİN BİRLEŞTİ

YÜREKLER EYMEN İÇİN BİRLEŞTİ
Tuba & Bülent Kal çiftinin kalp ve böbrek rahatsızlığı olan 3 yaşındaki minik oğlu Eymen Ali Kal için Silivri’de başlatılan yardım kampanyası, Yerel Sanatçıların gönüllü olarak sahne aldığı Eymen’e yardım konseriyle son buldu.
 Yardım konserinde, Minik Eymen’in annesi Tuba Kal’a yılın annesi ödülü verildi. 
Minik Eymen için Silivri’de basın mensupları da dahil duyarlı vatandaşların girişimleriyle yakılan yardım ateşi Türkiye gündemine oturdu. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden de vatandaşların kampanyaya destek vermesi sonucunda, minik Eymen’in ameliyatı için gerekli para kısa sürede toplandı. Eymen’e hayat verelim yardım kampanyası kapsamında İstanbul Valiliğince onaylanan banka hesap numarasına yapılan yardımların haricinde, kermesler ve yardım konseri de düzenlenerek bilet satış satışları gerçekleştirildi. 

YEREL SANATÇILARDAN EYMEN’E GÖNÜLDEN DESTEK 
Eymen’e Hayat Verelim Yardım Konserinde , Dj Talat Tan, Muharrem Aydoğan, Elif Onur, Volkan Yaran, Didem Delen, İbrahim Orçin, Deha Şenay, Canan Şimşek, Akif Kapısız, Popstar Firdevs,Silivri Spor Aslıtolya Halk Dansları Topluluğu Tiyatro ve Dans: Grup Marke, Salsa Dans Grubu gönüllü olarak sahne aldı. Gecenin sunuculuğunu yine Silivri’nin tanınmış isimlerinden  Kamil Bilici, Özkan Kandemir ve Ömer Çetin gönüllü olarak yaptı. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.