Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Yemezler Orhan Aksu!

Yemezler Orhan Aksu!


AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksu, bayram üstü açmış bayramlık ağzını. Elimde belgeler var diyerek gazete gazete gezmiş ve İlçe Başkanı Metin Karakaş’a vermiş veriştirmiş.
Karakaş yalancıymış. Karakaş Silivri için pimi çekilmiş bombaymış. Karakaş Silivri’ye zarar veriyormuş. Karakaş Kürtleri sevmiyormuş. Karakaş ile ilgili elinde belgeler varmış ve bu belgeleri Gürsel Tekin’e verecekmiş.  Karakaş yüzünden pati yönetiminden istifa etmişmiş. Mış mış da mışmış… 
Yahu adama sorarlar sen 4 yıldır nerdeydin diye.  Şimdi mi aklın başına geldi Sayın Aksu? 
Düne kadar Karakaş’ı yere göğe sığdırmayan sen bugün ne oldu da 180 derece döndün?
Karakaş, Kürtleri sevmiyorsa sen ve diğer Kürt arkadaşlar o yönetime nasıl girdi? 
Ayrıca emrivaki yaparak adına konuştuğun AK Parti Silivri Mimarsinan Mahalle Başkanlığından senin ithamlarını destekleyen her hangi bir açıklama yapılmadı. Araştırdığım kadarıyla mahalle teşkilatı tam kadro Karakaş’ın arkasında ve çalışmalarına devam ediyormuş.
Ha birde, Karakaş ile ilgili elimde belgeler var bu belgeleri Gürsel Tekin’e vereceğim demişsin. Kapı kapı geziyorsun elimde belge var diye.  Blöf yapma Aksu.

Yemezler! 
Elinde belge varsa koyarsın ortaya. Elimde belge var diyerek, Karakaş’ı tehdit etmek ne sana nede siyasi ahlaka yakışmaz. Varsa elinde belge koyarsın ortaya. Yoksa da susarsın… Sırf bir yerlere aday olasın diye insanları karalamakla olmuyor bu işler anacım. 
Mimarsinan Mahallesinde’ki Kürt toplumu Karakaş’ın adaylığını desteklemeyecekmiş ama seni Belediye Başkan adayı gösterirlerse destekleyeceklermiş. Silivri sadece Mimarsinan Mahallesinden ibaret değil Sayın Aksu. Unuttuysan hatırlatayım. 
Ayrıca bizim toplum diye bir laf etmişsin. Bu sözünü de senin cahilciğine veriyorum. Silivri’nin göbeğinde sizin toplum bizim toplum diye ayrıştırma yapmakla neyi kastediyorsun? Burası Silivri. Ve Silivri’de yaşayan herkes Silivrilidir. Biz bunu böyle kabul etmişken sen kime neyin mesajını veriyorsun? 
Senin konuşmalarından anlaşılıyor ki; derdin belediye başkan adayı olmak. Aday Adayı olmak en doğal hakkın ama bunu insanları lekeleyerek tehdit ederek
başaramazsın. Başaramadığın gibi de ancak kendini bitirirsin. Benden söylemesi…
Ve son olarak Silivri'de ki tüm Siyasi Partilere sesleniyorum;İçinizdeki hainlerden kurtulun!!! 
Seçim zamanı kendine yer edinsin diye boş tehditler savuran, entrikalarla uğraşan zavallı adamcıklar hiçbir siyasi partiye fayda getirmez! 
Sadece Siyasi partilere değil Silivri’ye de fayda getirmez. Bu yüzden bu tür adamlardan bir an önce kurtulun…

Onların aşiretliği Silivri’de sökmez.

Ya adam olsunlar bu deveyi gütsünler ya da gitsinler memleketlerinde ki aşiret liderlerini desteklesinler. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi