19 MAYIS BAKIRKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS BAKIRKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Fener Alayı karnaval havasında coşkuyla kutlandı.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nından başlayan Fener Alayı Terakki Caddesi, Yunus Nadi Sokak’tan devamla Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi önünde son buldu.

 

Fener Alayı’na Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, milletvekili adayları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri üyeleri ve binlerce Bakırköylü katıldı.

 Ellerinde bayrakları ve meşaleleriyle yürüyen kalabalık Yunus Nadi Sokak’a gelince ses bombaları ve renkli meşalelerle karşılanırken ortalık karnaval alanına döndü.

 

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin girişinde halaylarla karşılanan kalabalığa hitap eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: 19 Mayıs’ın 96. Yılında Atatürkçü, yurtsever Bakırköylü yurttaşlarımla bir kez daha gurur duydum. Biz ve bizden sonra gelecek nesilin   Atatürk ilke ve inkılaplarını sonuna kadar koruyacağımıza söz veriyoruz.

 

LEYLA GENCER’DE MUHTEŞEM KONSER

 

Fener Alayının ardından Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde Bakırköylü Sanatçılar Derneği tarafından düzenlenen gençlik şöleni de izleyenleri büyüledi. 7’den 77’ye onlarca sanatçı şöleni izlemeye gelen Bakırköylülere unutamayacakları bir gece yaşattılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.