250 can sıcak bir yuvaya kavuştu

250 can sıcak bir yuvaya kavuştu
Evcil hayvan sahibi olmanın en az çocuk sahibi olmak kadar sorumluluk gerektirdiği bilinciyle hareket eden Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü,2017 yılında 250 kedi ve köpeği sahiplendirerek onların sıcak bir yuvaya sahip olmalarını sağladı.
Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan hayvanlar sahiplendiriliyor. Bu kapsamda, 2017 yılında 250 hayvan sahiplendirilerek yeni bir yuvaya kavuştu.

Sahiplendirmede, ailenin imkanları ile hayvanın ihtiyaçlarını dikkate almanın çok önemli olduğunu söyleyen Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon MerkeziHalkla İlişkiler Sorumlusu Gediz Yalçın, “Biz, burayı bir nevi çocuk esirgeme kurumu olarak görüyoruz. Uygun aileye uygun evladı sahiplendirmek için çalışıyoruz. Asıl amacımız, onlara ömür boyu sevgiyle bakılacakları bir yuva kazandırmak.” dedi.

Sahiplendirme Kriterlerimiz

Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sahiplendirme şartları hakkında da bilgi veren Halkla İlişkiler Sorumlusu Gediz Yalçın, “Bizim için en önemli kriter, sahiplenecek kişilerin aile olması… Biz, bekar erkeğe ve 25 yaş altına sahiplendirme yapmıyoruz. Eğer sahiplenmek isteyen 25 yaş altındaysa anne ve babasını çağırıyoruz. Sadece İstanbul içine sahiplendirme yapıyoruz. Kime sahiplendireceğimize de mülakat sonucunda karar veriyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kimsesiz Hayvanlara Aile Olmak İstiyorsanız…

Kimsesiz hayvanlara aile olmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek beğendikleri hayvanları ücretsiz olarak sahiplenebilirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.