4 parti ortak Seçim Koordinasyon Merkezi açıyor!

4 parti ortak Seçim Koordinasyon Merkezi açıyor!
Cumhurbaşkanı adayı olarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren CHP, MHP, BBP ve DP Büyükçekmece İlçe Teşkilatları, 3 Ağustos Pazar günü ortaklaşa bir seçim koordinasyon merkezi açacak.

Daha önce Cumhurbaşkanı adayı olarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceğini açıklayan siyasi partilerden CHP, MHP, BBP ve DP Büyükçekmece’de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürüyor.

 Mimarsinan da açılacak

 Bir süredir devam eden toplantılarda cumhurbaşkanlığı seçiminde izlenecek çalışma yönetimini belirleyen 4 siyasi parti bundan sonraki seçim çalışmalarını tek çatı altında sürdürme kararı aldı.

3 Ağustos Pazar günü saat 18’de düzenlenecek törenle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapılacak. Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan E 5 yanyol üzerinde bulunan Safir Düğün Salonu’nun üstünde açılacak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde 4 siyasi partinin bayrakları tek çatı altında dalgalanacak. Koordinasyon Merkezi cumhurbaşkanlığı seçimleri süresince açık kalacak.



 
“Türkiye’nin geleceği adına kaygılıyız”

 Açılış törenine CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak, , MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Tuğba Küçükhan, BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Necati Kaya ve DP Büyükçekmece İlçe Başkanı Ömer Sert’in yanı sıra partilerin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, oluşuma destek veren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılması bekleniyor.

Açılışa ilişkin olarak yapılan ortak açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçiminde farklı görüşleri benimseyen 4 siyasi partiyi tek çatı altında birleştiren etkenin, ülkenin geleceğinden duyulan kaygı olduğu vurgulandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum