40 MİLYONLUK İHALE İPTAL EDİLDİ!

40 MİLYONLUK İHALE İPTAL EDİLDİ!
Silivri Belediyesi tarafından 25 Temmuz’da gerçekleştirilen çöp ihalesi iptal edildi.
 2 yıllığına yapılan ve değeri 40 milyon Lira olan ihalenin hangi nedenlerden dolayı iptal edildiği net bir şekilde açıklanmazken, ihaleyi alan firmanın ismi de  belediye yetkilileri tarafından sır gibi saklandı.
25 Temmuzda Silivri Belediyesi tarafından sessiz sedasız gerçekleştirilen çöp ihalesi önce yeniden incelenmesi için komisyona geri gönderildi, daha sonra da iptal edildi. Yaklaşık 18 firmanın katıldığı söylenen ihalenin Mardin’li bir firmada kaldığı ileri sürülürken, firmanın ismi sır gibi gizli tutuldu. Çöp ihalesini alan ve Mardinli olduğu öğrenilen firma yetkililerinin ihalenin iptal edilmesi üzerine belediyeye yasal bir süreç başlatıp başlatmayacağı ise kamuoyu tarafından merak konusu. 
ÇÖP İHALESİ YENİDEN YAPILACAK
İlk Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık’ın Çöp ihalesinin yapıldığını kamuoyuna duyurması üzerine Silivri gündemine bomba gibi düşen 40 trilyonluk çöp ihalesi bir ay süren incelemenin ardından iptal edildi. Yerel bir gazeteye ihale ile ilgili konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da  ihaleye daha çok katılım sağlanması için iptal edildiğini ve yeniden yapılacağını duyurdu. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.