5 GENÇ HALA BULUNAMADI

5 GENÇ HALA BULUNAMADI
Kumburgaz’da pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 genç hala bulunamadı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, kayıp 5 gencin yakınları ve aileleri ise perişan ve çaresiz bir halde 3 gündür bulunamayan çocuklar

Kumburgaz  pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 genci arama çalışmaları havadan, denizden ve karadan devam ediyor. Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'yi bulmak için başlatılan ve halen süren çalışmalarında Deniz Kuvvetleri, Sahil Güvenlik, AFAD, GEDDAD, MAG AME ve İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı ekiplere gönüllüler de destek veriyor. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen kaybolan 5 genç henüz bulunamadı.

 

YAKINLARI İSYAN ETTİ

Pazar günü deniz bisikleti ile denize açıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan gençlerin yakınları umutla bir haber gelmesini bekliyor. Arama noktasından hiç ayrılmayan kayıp yakınlarından bazıları fenalık geçirdi, bazıları ise çalışmalara tepki gösterdi. 3 gündür yapılan çalışmaların sonucunda hiç bir ize rastlanmadığını söyleyen kayıp yakınları, bu durumun ihmal olduğunu belirtti. 

ÜÇ GÜNDÜR BULUNAMAMALARI İHMALDİR

Kaybolan gençlerin yakınları; “Üç gündür bulunamamaları bir ihmaldir. Yetkililerin bu kadar ilgisiz ve sorumsuz davranmaları insan hayatını onların yanında bu kadar ucuz olması aslında düşünülmesi gereken bir durumdur. Türkiye’de insana ne kadar değer verildiğinin düşünülmesi gereken bir durumdur. Bu çocukların öyle veya böyle bir şekilde bulunmaları gerekiyor. 3 gündür 5 tane genç insan denizde ve 3 gündür bulunamıyor. Böyle bir şey olamaz” diyerek arama çalışmalarının yetersiz olduğuna dikkat çektiler.

AİLELER VALİ MUTLU’YA SESLENDİ

Tüm aramalara rağmen 3 gündür bulunamayan 5 gencin yakınları ve aileleri,  arama çalışmalarının yetersiz olduğunu ve çocuklarının bulunması için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’dan yardım bekliyor. Vali Mutlu’ya seslenen aileler; Arama çalışmaları yapılıyor ama yetersiz. Sayın Valimizden yardım bekliyoruz. Çocuklarımızın bulunması için Vali bey çalışmaları hızlandırabilir. İçimiz yanıyor” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

AİLELER ÇOCUKLARININ, BİSİKLETÇİ BİSİKLETİN DERDİMDE!

Kumburgaz sahilinde 5 gence bisikleti kiralayan işletme sahibi, çocukların ortadan kaybolması üzerine karakola giderek bisikletin çalındığı ihbarında bulunmuş. Emniyet güçleri kayıp bisiklet için işlem başlatırken, kaybolan 5 gencin aileleri de çocuklarının bulunması için karakola müracaatta bulunması üzerine, bisikletçi ortadan kayboldu.  Ailelerin olay yerinde çocuklarının bulunması için çaresiz bekleyişi devam ederken, ortadan kaybolan bisikletçi için de soruşturma başlatıldı. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.