5 poşet getir fileyi götür

5 poşet getir fileyi götür
Küçükçekmece Belediyesi Sıfır Atık projesine katkı sağlamak amacıyla “5 Poşet Getir, 1 File Götür, Geri Dönüşüm Başlasın” isimli kampanya başlattı.
Küçükçekmece Belediyesi, Sıfır Atık projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda başlatılan kampanyaya Küçükçekmeceli kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Çarşıya 5 adet poşet getiren vatandaşlara, farklı renklerde pazar filesi veya ücretsiz bez çanta hediye ediliyor.

Güzel bir yaklaşım

Hünerli Eller Çarşısı’na evdeki naylon poşetlerini getiren Meziyet Ünaler isimli vatandaş, kampanyayı çok beğendiğini ifade ederek, “Özellikle çevrenin korunması, atıkların değerlendirilmesi konusunda duyarlı bir kişiyim. Bunu duyduğumda hemen geldim. Cam şişeleri, karton kutuları, plastikleri zaten ayrı toplarım. Benim ayrı koymam belki çok bir şey ifade etmez ama bir yerlerde ayrışacağını düşünüyorum. Aslında her yere atık kağıt, cam, plastik olarak ayrılmalı. Çok güzel bir yaklaşım. Teşekkür ederim. Belediyemizi tebrik ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.