“5 YILDA SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM PROJELERİ YAPTIK”

“5 YILDA SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM PROJELERİ YAPTIK”
5 yıl boyunca söz verdikleri tüm projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan hizmetleri Küçükçekmecelilere anlattı. Karadeniz, Halkalı’ da yapımı tamamlanan Millet Kütüphan
Özcanlar Düğün Salonu’nda İnönü Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda buluşan Temel Karadeniz’e Küçükçekmeceli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Salonu hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projeleriyle vatandaşlardan büyük alkış aldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de eşlik etti. Küçükçekmece’yi kapı kapı dolaşarak, yaptığı projeleri ve bundan sonraki dönemde yapacaklarını anlatacağını belirten Temel Karadeniz, İnönü Mahallesi’ne kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

“MİLLET KÜTÜPHANESİ 6 MART’TA HİZMETE AÇILACAK”
Küçükçekmecelilere dev projelerini aktaran Temel Karadeniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hayata geçen Millet Kütüphanelerinden bir tanesinin de Halkalı Çamlık’ ta 50 bin kitapla 6 Mart itibariyle açılacağı müjdesini verdi.  Öte yandan Marmara Üniversitesi arazisinde Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin arka tarafından Kanarya Mezarlığı’na kadar kurulan  Millet Bahçesi’nin de Haziran ayı itibariyle hizmete açılacağını söyledi.  100 dönümlük alan üzerine kurulan Millet Bahçesi’nde ise, ekin tarlaları, meyve bahçeleri, oyun bahçeleri, ibadethane, Macera Parkı, bitki gösterim alanları, uçurtma çayırı, millet kıraathanesi, etkinlik meydanı, panayır alanı yer alıyor. 

“SİRKECİ - HALKALI TRENİ 10 MART’TA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK”
Küçükçekmecelilerin sorularını da yanıtlayan Karadeniz, İnönü Mahallesi’nin ulaşım sorununu da kökünden çözeceklerini, “Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nin altında, Halkalı Meydan’da ve Mehmet Akif Ersoy Hastanesi ike 212 AVM karşısında metro durakları açılacak. Sonra bu noktalara otobüs seferleri koyacağız. Bu şekilde ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Öte yandan Sirkeci - Halkalı treni ise 10 Mart’tan itibaren çalışmaya başlayacak” diyerek müjdeledi.
Temel Karadeniz ayrıca yaptığı sunumda, Küçükçekmece’de hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri kapsamında, Kapalı Pazar yerleri, (Fevziçakmak Meydanı, Pazar Kompleksi Ve Yeraltı Otoparkı, Sultanmurat Meydanı, Pazar Kompleksi Ve Yeraltı Otoparkı, Halkalı Pazar Kompleksi, Sağlık Ocağı Ve Yeraltı Otoparkı, Tevfikbey Pazar Kompleksi ve Yeraltı Otoparkı), Küçükçekmece Fethi Sekin Öğretmenevi, Zahide Nine Semt Konağı, İstasyon Mahallesi Semt Konağı, Kemalpaşa Sağlık Ocağı ve Semt Konağı, Küçükçekmece Diş Hastanesi, Söğütlüçeşme Sağlık Ocağı, Sosyal Tesisler (Soğuksu, Menekşe, Küçükçekmece) gibi çalışmalarını Küçükçekmecelilere aktardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.