“7 KITADAN 7 RENK”, KÜLTÜR FESTİVALİNDE BULUŞTU

“7 KITADAN 7 RENK”, KÜLTÜR FESTİVALİNDE BULUŞTU
Fatih Üniversitesi tarafından yedincisi düzenlenen ‘7 Kıta 7 Renk Kültür Festivali’ açılış töreni geniş katılıma sahne oldu.

Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘7 Kıta 7 Renk Kültür Festivali’ açılışı, coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. 3-5 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan festivalin açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu.

 

Beylikdüzü Belediye Başkan Yusuf Uzun’u, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in temsil ettiği programa; Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Sinema Sanatçısı Kenan Işık, TRT Avaz Koordinatörü Adnan Süer, Prof Dr. Orhan Kural, İstanbul Milletvekili adayı Hakan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, birçok konsolos ve büyükelçi, akademisyen ve dünyanın farklı noktalarından gelen misafirler katıldı.

 

Fatih Üniversitesi’nde düzenlenen yabancı uyruklu öğrenciler tarafından düzenlenen ‘7 Kıta 7 Renk Kültür Festivali’, birbirinden renkli gösterilerle coşkulu bir havada gerçekleşti. Farklı renkleri aynı duygu ve düşüncelerle tek bir çatı altında birleştiren festivalde, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim yeşil ve diğer davetliler tarafından festivale katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Hediye takdiminin ardından, açılış kurdelesinin kesilmesiyle festival heyecanı zirveye çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.