Açılan tarla yolları çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor

Açılan tarla yolları çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hasat mevsimi nedeniyle son iki aydır tarım arazilerine giden yeni yollar açılması ve yol düzenlemesi çalışmaları için olağanüstü bir çaba harcıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler ilçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde parke, bordür ve yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmalarına devam ederken, mahalle sakinleri ve esnafın da talep ve şikâyetlerini dikkate alıyor.

Tarlalarına daha rahat ulaşıyorlar

Bahar aylarının gelmesi ile her yıl tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerde hizmet atağı başlatan Çatalca Belediyesi, çiftçinin yüzünü güldürüyor. Mahalleler arasındaki tarla yollarının açılması ve genişletilmesi çalışmalarına büyük bir hızla devam eden ekipler, bu yollar sayesinde vatandaşların tarlalarına daha rahat ulaşımını sağlayarak üreticilerin daha az emek ve zaman harcayarak ürünlerini pazara sunmalarına da imkân sunuyor.

Çalışmalar kapsamında son olarak Muratbey ve Çakıl Mahallesi’nde greyderler ile tarla yolları açıldı. Vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ettiler. Çatalca halkının büyük memnuniyetini kazanan çalışmaların mahallelerde kesintisiz olarak devam edeceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.