Açlık Grevi Yapan Gruba Operasyon

Açlık Grevi Yapan Gruba Operasyon
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Küçükçekmece bulunan bir parkın önünde açlık grevi yapan gruba operasyon düzenledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Küçükçekmece bulunan bir parkın önünde açlık grevi yapan gruba operasyon düzenledi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Mahallesi, Şehit Alpay Rıdvan Özden Caddesi üzerinde bulunan Şehit Alpay Rıdvan Özden Parkı önünde Gülsuyu'nda, 2013 yılı Eylül ayında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için açlık grevi yapan gruba sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyona çok sayıda çevik kuvvet polisi ve TOMA'da destek verdi. Polisin geldiğini gören gruplar, ara sokaklara kaçarken, Piri Reis Sokağı'nda toplanan bir grup çöp konteynerleriyle yola barikat kurdu. Barikat polis ekipleri tarafından kaldırılırken, operasyonda 1 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis parkın önündeki duvarlara asılı olan pankartları sökerek, grev için açılan standda bulunan malzemelere de el koydu. Polisin bekleyişi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.