ADD’DEN BİLGİN’İN AİLESİNE YARDIM ELİ!

ADD’DEN BİLGİN’İN AİLESİNE YARDIM ELİ!
Silivri ADD Soma’da şehit düşen Bilal Bilgi’nin eşine ve çocuklarına umut oldu.
 Atatürk Düşünce Derneği Silivri Şubesi ve Soma Şubesinin ortaklaşa başlattığı yardım kampanyasında Soma faciasında şehit düşen Bilal Bilgi’nin ailesine yardımlar ulaştırıldı. Evinin tüm eksikleri tamamlanırken, çocuklara da bayramlık alan ADD Yöneticileri, örnek bir davranışa da imza attı.

Ev baştan aşağı yenilendi, çocuklara bayramlıkları alındı

Silivri ADD Yöneticileri toplanan yardımlarla birlikte Soma’ya giderek Bilgi’nin ailesinin yarım kalan evini tamamladı. İnşaat halinde ki bir evde yaşayan Bilgi’nin eşi ve çocuklarının oturdu ev A’dan Z’ye dayanıp döşendi. Beyaz eşyadan, oturma gurubuna kadar bir evde ihtiyaç duyulan tüm eksiklerin tamamlanmasının yanı sıra Soma şehidi Bilal Bilgi’nin çocuklarına bayramlıklarını da alan ADD Yöneticilerine, Silivri’den hayırsever bir İşadamı da destek verdi. Bilgin’in eşi ve çocukları bayramda baştan aşağı eksikleri tamamlanmış evlerinde oturacaklar. 

Kampanyaya destek verenlere ADD’den teşekkür

Bayram öncesi Soma’ya giden Silivri ADD Yöneticileri; “ Maden faciasında şehit düşen Bilal Bilgi’nin ailesi için düzenlediğimiz kampanya Soma ADD ,hayırsever bir vatandaşımız ve siz hayırsever Silivri’lilerin destekleriyle mutlu sona ulaştı.Madenci Bilal’in geride kalan ailesi bayramda yeni evlerinde. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.