Ağaç yerine Tomalar Albatros'da!

Ağaç yerine Tomalar Albatros'da!
CHP'Li vekil Melda Onur: Belediye Ağaoğlu ya da Cengiz inşaat gibi çalışamaz. Kent Konseyi kurularak bu konunun tartışılması gerekmektedir' dedi.

Büyükçekmece Albatros koruluğunda bugün (4 Ekim Pazar saat 13.00) ağaç dikme eylemi vardı. Ancak Büyükçekmece Belediyesi'nin şikayeti üzerine tomalar ile gelen polis ağaç dikimine müsaade etmedi.

CHP Milletvekili Melda Onur da eylemcilere destek bermek için alana gelerek  Büyükçekmece Belediyesini her istediğini yapamaz dedi.

Albatros'ta düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılan eski Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi, 24. Dönem milletvekili ve CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olan Melda Onur, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü eleştiri yağmuruna tuttu. Albatros’taki alanın belediyeye ait olduğunu söyleyen Onur, 'Belediyeye ait olması demek, her istediğini yapabilir anlamına gelmez. Belediye Ağaoğlu ya da Cengiz inşaat gibi çalışamaz. Kent Konseyi kurularak bu konunun tartışılması gerekmektedir' dedi.

Kapıyı açmadılar!

CHP'li Milletvekilleri Melda Onur ve Ali Şeker etrafı tel örgü ile çevrili Albatros koruluğunun kapılarını açtırmak için mücadele verse de kapılar açılmadı.

Haber yayına girdiği saatlerde henüz kapı açılmazken, alana gelen çok sayıda yurttaş ellerinde ağaçlar ile beklemeye devam ediyorlardı...

HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.