AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Yönetimi Düştü.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Yönetimi Düştü.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Yönetimi dün akşam saatlerinde asil ve yedek üyelerin tamamının istifası alınarak düşürüldü. İstanbul İl Başkanlığı'nca yeni ilçe başkanı belirlenene kadar, Selahattin Küçük kayyum olarak atandı.

Koltuk kulisi

 Yerel seçimden umduğunu bulamayan Büyükçekmece AK Parti'de ilçe başkanlığı için yarış başladı. Eski ve yeni yönetimden koltuğa talip olan kabarık bir liste var. 




Büyükçekmece AK Parti'de herkes gözünü ilçe başkanlığı koltuğuna dikmiş durumda. Yerel seçimlerden mağlup ayrılan AK Büyükçekmece yeni yapılanma arayışlarında. Kulislerde ilçe başkanlığı için ismi zikredilen partililer arasında; Celal Babayiğit, Recep Erol, İlker Gürbüz, Rahmi Yazıcı, Seyhan Beyaz, Cenap Karagöl, Aziz Yağcı, Gencay Kaygısız, Ekrem Görçeker, Mustafa Yazıcı ve Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'nı kaybeden Yusuf Uzun yer alıyor. Partide gruplaşmalar hat safhaya çıkmış durumdayken dikkat çeken en büyük iddia ise eski Büyükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Uzun'un tekrar ekibiyle birlikte yönetime talip olduğu.



Öte yandan Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek AK Parti saflarına katılan Mustafa Yazıcı'nın da şanslı olduğu düşünülüyor. Her dönem ilçe başkanlığı için ismi geçen İlker Gürbüz, Rahmi Yazıcı, Celal Babayiğit, Recep Erol ve eski Mimarsinan AK Parti Belde Başkanı Cenap Karagöl de kulislerde en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor.

 Bir diğer kulis bilgisi ise Necmi Kadıoğlu ile ilgili. İlçe başkanlığı için birbiriyle yarışan bu isimlerin aracı olarak Necmi Kadıoğlu ile yakın temasta olduğu iddia ediliyor. Bölgenin tek AK Partili belediye başkanı olan Necmi Kadıoğlu'nun güçlü bir referans olarak kimi işaret edeceği merak konusu.

 

AK Parti İstanbul  İl Başkanlığı'nın görevdeki ilçe başkanı Selahattin Küçük'le devam edeceği de ihtimaller arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum