Akalan Halkı Sordu, Başkan Cevapladı

Akalan Halkı Sordu, Başkan Cevapladı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 17 Mayıs 2016 Salı akşamı saat 20:30’da Akalana Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Başkanla Akşam Sohbeti’ isimli toplantıda Akalan halkıyla buluşan Başkan Cem Kara, vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

Toplantı öncesinde Akalan Muhtarı Halil Akgeyik tarafından Başkan Cem Kara’ya yaptığı hizmetlerden dolayı bir çiçek takdim edilirken, toplantıya Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, daire müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın, Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmail Atak, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatandaşların toplantılarda konuşması gerektiğini sözlerine ekleyerek, “Sohbetimizde herhangi bir konu olmaksızın, mahalle sorunları, ilçe sorunlarını paylaşabilirsiniz. İsteklerinizi, taleplerinizi iletebilirsiniz. Her konu serbest. Bu toplantılarda daha çok halkın konuşmasını istiyoruz. Genelde siyasiler gelince konuşurlar ve giderler, vatandaşlar soru soramaz. Bizim toplantılarımızda mikrofonlar sonuna kadar açık” dedi.

 

Ardından vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Akalan Mahallesi çeşmesi, Akalan İlkokulu, taşımalı eğitim hakkında bilgiler verdi ve “Biz her zaman toplumun önünde yürümeye, öncü olmaya çalışıyoruz. Akalan Mahallesi’nde taş ocağı için biz sizlerle beraberdik. Binkılıç’ta mülteci kampı için halkımızla biz beraberdik. Muratbey’de taş ocaklarının kapasitesinin arttırılması için ÇED Raporu toplantılarında halkla beraber olumsuz görüş veren biziz. Su fiyatlarının düşürülmesi için mücadele veren de biziz. Her zaman halkla birlikteyiz.” dedi. Ayrıca Akalan Mahallesi’nde toplantıya katılan vatandaşlara, Çatalca Belediye Başkanlığı tarafından lokma tatlısı ikramı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.