Akgün, okulların yaralarını sarmaya devam ediyor

Akgün, okulların yaralarını sarmaya devam ediyor
Her fırsatta okulları gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde ki okulların eksiklerini bizzat yerinde tespit ederek, gereken desteği veriyor.

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nden Pınartepe İlköğretim Okulu'na dönüştürülen okulun müdürü Metin Aral ile görüşen Başkan Akgün, okulun durumu hakkında bilgi aldı.

"Eğitim her zaman önceliğimizdir"

Büyükçekmece Belediyesi için her zaman önceliğin eğitim olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Akgün; “Okulların sorunlarını ve eksikliklerini bizzat yerinde görmek istiyorum. Sadece okulların açıldığı dönemde değil, eğitim öğretim yılı boyunca okulların sorunlarını ve eksiklerini yakından takip etmek zorundayız. Eğitimin kalitesi okulların fiziki koşulları ile de bağlantılıdır. Bu nedenle öğrencilerimizin daha modern, daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri şart. Büyükçekmece Belediyesi olarak bu bilinçle okullarımızı yakın takibe alıyoruz. Gördüğümüz eksikliklere de anında müdahale ediyoruz" dedi.


"Okulun tüm eksiklikleri giderilecek"

Öğrencilerle de yakından ilgilenen Başkan Akgün, teknik ekibine gereken talimatları vererek okul müdürü Aral’a ve öğrencilere okulun bütün eksikliklerinin giderileceği yönünde müjde verdi. Okulun bahçesinin yeniden düzenleneceğini, spor sahası ve çok amaçlı salon yapılacağının belirten Başkan Akgün, “İyi bir gelecek için çocuklarımıza her türlü imkanı sağlayarak onlara destek olmalıyız. İyi bir gelecek iyi bir eğitimden geçer” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.