Akgün’den Çelebi’ye iade i ziyaret

Akgün’den Çelebi’ye iade i ziyaret
Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’ye Başkan Akgün’den iade i ziyaret.

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çelebi’yi Beylikdüzü’ndeki çalışma ofisinde ziyaret etti.

 
“Katkı sunmaya hazırız”

 
Gündeme ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede, CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Doğu Anadolu’daki yoksul vatandaşlar için başlatılan “bayram kıyafeti kampanyası” hakkında Başkan Akgün’e bilgi verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de, bu türden yardım kampanyalarının çok önemli olduğuna vurgu yaparak; “Türkiye’nin her neresinde olursa olsun, hatta ülkemize sığınmak zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimize bile yardım elimizi uzatmalıyız. Bu anlamda bizim üstümüze düşen bir görev olursa katkı sunmaya hazırız” dedi.

 
Festivale davet etti

 
Bu yıl 1 -9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 15. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne yönelik çalışmaların son aşamaya geldiğini de belirten Başkan Akgün şunları söyledi: “Büyükçekmece 15’inci kez dünyanın en saygın festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 15 yıldır olduğu gibi yine ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İstanbul ve bölgemizin milletvekili olarak sizi de mutlaka festivalimizde görmek istiyoruz.”

CHP Milletvekili Çelebi, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin dünyanın en iyi festivali olduğunu belirterek, mutlaka geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.