AKP Adaylarından Beylikdüzü’nde KONVOY

AKP Adaylarından  Beylikdüzü’nde KONVOY
AKP Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 İstanbul 3. Bölge Milletvekillilerine ev sahipliği yapan Beylikdüzü Teşkilatı,  önceki gün İç İşleri Bakanı Abdulkadir Aksu’yu, 3. Bölge Milletvekili aynı zamanda  24. Dönem Milletvekili Adayı Ünal Kaçır’ı ve yine 3. Bölge Milletvekili  adaylarından Esra Deniz’i ağırladı.

 

3 ayrı ekip oluşturarak Bölge Milletvekillerine  ev sahipliği yapan  AK Parti Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi Teşkilatı,  dolu dolu bir programla Adaylara verimli bir gün yaşattı.

Milletvekili adaylarına sunulan brifingin ardından Abdulkadir Aksu ve Esra Demir Beylikdüzü'nün çeşitli semtlerinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken Ünal Kacır, AK Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mürsel Aydın ile birlikte Sahra Restaurant’ta  site ve bina yöneticileri ile yapılan kahvaltılı toplantıya katıldı. Toplantıda söz alan Ünal Kaçır; 12 Haziran 2011 seçimleri sebebi ile her gün farklı bir ilçede seçim çalışmaları yaptığını ve bugün Beylikdüzü gibi gelişmiş ve gelişmeye devam eden ilçede olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kahvaltı ardından Bölge Milletvekili Adaylarından Esra Deniz ile birlikte AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Parti Konvoy’una katıldı. 200 Aracın eşlik ettiği Konvoyda Milletvekilleri Beylikdüzü’nü gezerek,  halkı selamladı.

Paradise Alışveriş Merkezi Önünde büyük bir kalabalıkla bir araya gelen AK Parti Beylikdüzü Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Sevgi yürüyüşünün son durağı açılışı gerçekleştirilmek üzere Adnan Kahveci Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu oldu. Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ünal Kacır ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Esra Demir'in yanı sıra Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sarıer, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Mürsel Aydın, Tahir Abuş, Talip Koç, Uğur Yüzbaşı ve Ömer Çolak, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert ve Zeki Sadunoğlu da katıldılar. Kudela merasimi ardından vatandaşlarla yemek yiyen Milletvekili adayları, Seçim İrtibat Bürosunun teşkilata hayırlı olması temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.