‘AKP’nin ezberini bozduk!’

‘AKP’nin ezberini bozduk!’
CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları Faik Tunay ve Selami Özdemir Büyükçekmece de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

 Büyükçekmece Rumeliler ve Trakyalılar derneğinde konuşan vekil adayları CHP ‘nin ayağı yere basan projeleriyle geldiğini belirterek AKP’nin ezberini bozduklarını söylediler.

Büyükçekmece Rumeliler ve Trakyalılar derneğine CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Kerim Mendeşoğlu ve partililerle birlikte gelen vekil adayları Tunay ve Özdemir burada Trakyalıların yoğun alkışlarıyla karşılandılar. Misafirlere hoş geldin konuşması yapan dernek başkanı Ercan Çiftçi Trakya insanının birlik ve beraberlikten yana olduğunu belirterek Anadolu’dan göç ile gelenler ile birlikte dayanışma içerisinde yaşamlarını sürdürdüklerini söyledi.

Ziyarette bulunan Büyük Mübadele Derneği başkanı Aşkın Eken de vekil adaylarından seçildikten sonra da ilçeye gelmeleri için söz aldı. CHP Milletvekili adayları Tunay ve Özdemir partilerinin projelerini anlatarak artık yeni CHP Projeleriyle var. AKP ise yapacak projesi olmadığından suni gündemlerle kafaları karıştırmanın peşindedir dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.